potrzebujê kogo¶ ogarniêtego w sprawach "kablowych". Kabel w moim bowmanie po dzisiaj ca³kowicie siê przerwa³ i po powrocie do domu, okaza³o siê, ¿e wi±zka zosta³a przerwana. Z tego co wiem i sam siê orientuje, to muszê wymieniæ kabel na 4 ¿y³owy. Kiedy¶ czytaj±c o s³uchawkach "aktywnych" od z tacticala, natrafi³em, ¿e telefoniczny (krêcony) siê bardzo dobrze nadaje do wymiany ze stockowym - prawda to?
Potrzebujê rady i pomocy. Co prawda, z takimi naprawami i na jakiejkolwiek bardziej skomplikowanej naprawie elektroniki ni¿ lutowaniu 2 kabli, znam siê jak ¶winia na gwiazdach, to powinienem sam móc to zrobiæ, ale ew. nie posk±piê piwem/ czekolad±/ kebsem i mi³ym s³owem za pomoc w tym
"Gdy ju¿ przystroimy karabin niczym choinkê ¶wi±teczn±, mo¿emy ruszaæ w bój, gdy¿ na polu walki ASG lans, szpan i respekt to podstawa." - przeczytane gdzie¶ na forum WMASG
W tym to nie w±tpiê Ale powa¿nie potrzebujê pomocy
"Gdy ju¿ przystroimy karabin niczym choinkê ¶wi±teczn±, mo¿emy ruszaæ w bój, gdy¿ na polu walki ASG lans, szpan i respekt to podstawa." - przeczytane gdzie¶ na forum WMASG
Ja bym pewnie móg³ pomóc, ale wiesz jak u mnie z czasem. Kable jakie¶ mam, wiec mo¿esz podrzuciæ mi headset i zobaczê co i jak.
"A ja ci powiadam, ¿e nie rozpozna³by¶ strategii nawet wtedy, gdyby wyskoczy³a z krzaków i kopnê³a ciê w dupê." - Zoltan do Jaskra "Chrzest Ognia" Andrzej Sapkowski
By³oby wspaniale W wolnej chwili skontaktuje siê z Tob± i podrzucê Ci go.