Grudzieñ 21 2024 14:49:28
Nawigacja
STRONA G£ÓWNA
STATUT - PRZEPISY
FORUM
POMOCNE LINKI
GALERIA EKIPY
SZUKAJ
Aktualnie online
Go¶ci online: 1

U¿ytkowników online: 0

£±cznie u¿ytkowników: 109
Najnowszy u¿ytkownik: Maksiu
Zobacz temat
 Drukuj temat
Koli do AK
Kruchy
Mam tak± ma³± zagwozdkê, a mianowicie: jaki wg was by³by lepszy kolimator do mojego AK? ja sk³ania³bym siê do jakiego¶ otwartego albo Eotecha, tylko zastanawia mnie jak bêdzie mi siê z niego celowa³o maj±c go w sporej odleg³o¶ci od oka. To jak? Pomo¿ecie? Smile
Jeste¶my £owcami, a Oni nasz± zwierzyn±.

Scan
Ja ju¿ to przerabia³em. U mnie wyj¶ciem by³o kupno jaskó³ki( w O48), natomiast w 028 doradza³bym co¶ otwartego. W mojej 028C sprawdza³em i zamkniêty i otwarty i powiem, ¿e w zamkniêtym obraz by³ trochê ma³y. Jak za³o¿y³em eota pole widzenia od razu siê polepszy³o i by³o wygodniej celowaæ. Tak jak mówisz kolim bêdzie daleko od oka i trzeba to braæ pod uwagê Smile
Decados

www.decados.pl
Dima
ja to bym kupi³ rusk± cobrê ale to wydatek straszny Sad
Real niggers only !

Scan
Dymitr my¶la³em nad ni±, ale w³a¶nie jak mówisz- hajsik. Poza tym my¶la³em przysz³o¶ciowo o Berylu Smile W dodatku w Kruszynowym AK nie ma miejsca na jaskó³kê, wiêc Cobra nie przejdzie :/
Decados

www.decados.pl
Kruchy
te¿ mi siê wydaje, ¿e lepszy by³by otwarty, Scanie, a polecasz mo¿e jaki¶ konkretny model? Smile

Scan
Eot 551 od ACM Grin taki kupi³em od Dymitra. Nie potrzeba mi jaki¶ konkretnych specja³ów, dlatego chiñczyk mi wystarcza Smile i jest o wiele tañszy Smile
Decados

www.decados.pl
Yoogi
Eot (chiñski nie "ostry"Wink ma jedn± wadê - czym dalej od oka jest celownik, tym kropka celownika jest wiêksza i w koñcu mo¿e tak siê staæ ¿e kropka zas³oni nam wroga... Dla tego ja bym poleca³ tañsze otwarte celowniki - co¶ takiego http://www.specsh...rettyPhoto (da siê dorwaæ to taniej, nawet za ok 140z³)
Edytowane przez Yoogi dnia 28-02-2013 20:51
"Gdy ju¿ przystroimy karabin niczym choinkê ¶wi±teczn±, mo¿emy ruszaæ w bój, gdy¿ na polu walki ASG lans, szpan i respekt to podstawa." - przeczytane gdzie¶ na forum WMASG

GWARDZISTA

Scan
Akurat chyba taki kolim Kruchy sobie wrzuci³ w jego PimpMyGunowej wizji swojego AK Smile Kruchy tak na prawdê to zastanów siê co siê Tobie podoba Smile Wiesz mo¿esz kupiæ np. eota, ale jak ma Ci siê nie podobaæ to nie wiem czy jest sens.
Decados

www.decados.pl
Kruchy
dok³adnie taki znalaz³em na Azteko.pl za 99z³ Grin wiêc chyba kupiê otwarty Smile

Szakal
Felek mia³ kiedy¶ taki koli jak yoogi pokaza³ w linku - koli wytrzyma³ jedn± strzelankê - dosta³ w szybkê i tyle z niego zosta³o Wink
GWARDZISTA - I DOWÓDCA

Kruchy
no to ja ju¿ nie wiem Grin Grin sko³owali¶cie mnie totalnie Grin a mo¿e micro aimpoint? Grin
Edytowane przez Kruchy dnia 28-02-2013 22:48

Yoogi
Micro te¿ fajny - takich u¿ywaj± ochroniarze najemnicy w firmach ochroniarskich w Iraku i Afganie z racji ¿e s± ma³e i nisko przy karabinach wiêc naturalnie do niego siê sk³adasz. Jak masz gdzie tanio dorwaæ to dobra oferta Grin
"Gdy ju¿ przystroimy karabin niczym choinkê ¶wi±teczn±, mo¿emy ruszaæ w bój, gdy¿ na polu walki ASG lans, szpan i respekt to podstawa." - przeczytane gdzie¶ na forum WMASG

GWARDZISTA

Yoogi
Znalaz³em zwyciêzce - http://www.taiwangun.com/optyka/kolimatory_2/kolimator_otwarty_tactical_4_reticle_sight_a_c_m_8.html 62 z³ i chyba taniej nie znajdziesz Grin
Edytowane przez Kruchy dnia 02-03-2013 20:59

GWARDZISTA

Kruchy
niestety ju¿ go nie ma :/

Yoogi
A jak wystawia³em to jeszcze by³y...

GWARDZISTA

Kruchy
szkoda, ale chyba wezmê micro, ju¿ nawet jednego wychaczy³em na WMASG

Kruchy
http://wmasg.pl/p...how/407996 a mo¿e takie co¶?

Przejd¼ do forum:
Logowanie
Nazwa u¿ytkownika

Has³o

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj siê

Nie mo¿esz siê zalogowaæ?
Popro¶ o nowe has³o
Shoutbox
Musisz zalogowaæ siê, aby móc dodaæ wiadomo¶æ.

KIRI
03-05-2022 18:40
Eloszka! Smile

Dima
03-05-2022 05:06
Siemka Cool jak zycie panowie?

Yoogi
14-11-2020 19:48
Siemanko Wink Co tam s³ychaæ?

Lutyy
14-11-2020 10:53
siemka

Niemiec
09-10-2019 20:18
co¶ robimy na ten tydzieñ? ja bym siê gdzie¶ wybra³

Yoogi
20-08-2019 23:00
Ja bym siê wybra³ na osierodek - Chomik co¶ próbujê organizowaæ

Niemiec
20-08-2019 18:37
co¶ w t± niedzielê?

Szakal
04-05-2019 21:58
Przerwa majowa dobiega koñca, czas wracaæ do zajêæ Smile

Szakal
16-04-2019 21:22
Ogarniête.

Viper
12-04-2019 21:01
Sorki bo chyba nie mam uprawnieñ do zapisu na trening. Pomo¿e mi kto¶?

Szakal
11-04-2019 20:45
Uprawnienia nadane.

RushMD
11-04-2019 14:26
Gdzie te zapisy na trening, nie mam uprawnienia chyba

Szakal
10-01-2019 16:55
Trening w Niedziele ?

shingfu
12-12-2018 16:02
ok\

Szakal
28-10-2018 16:03
Rekruci nada³em wam nowe uprawnienia do forum i doda³em do ksi±¿ki adresowej

shingfu
11-10-2018 19:22
niedobry chyba bo ja sie pojawilem hah Grin

Szakal
11-10-2018 14:36
Dla kogo dobry dla tego dobry ^^

shingfu
11-10-2018 12:53
Dziendobry

Yoogi
20-09-2018 12:13
Strzelamy co¶ w najbli¿sz± niedzielê?

Szakal
17-03-2018 10:20
Ruszaæ dupska na 15 Kwietnia. Temat czeka.

Copyright © 2020