Jako, ¿e moje stare rêkawice odmówi³y ju¿ pos³uszeñstwa poszukujê nowych. I tutaj rodzi Mi siê pytanie: Jakie rêkawice wybraæ? Nie mam zbyt du¿ego do¶wiadczenia w tym temacie, wiêc zwracam siê z pro¶b± o pomoc do Was.
Co polecacie?
Bud¿et przewidziany to ok 80 z³.
Co prawda kosztuj± wiêcej ni¿ przewiduje Twój bud¿et, ale to ju¿ moja druga para i jestem bardzo zadowolony. Pior± siê bez problemu, ca³oroczne, wygodne. Polecam!
"A ja ci powiadam, ¿e nie rozpozna³by¶ strategii nawet wtedy, gdyby wyskoczy³a z krzaków i kopnê³a ciê w dupê." - Zoltan do Jaskra "Chrzest Ognia" Andrzej Sapkowski
Armored Clawy daj± radê. Jednak¿e, ciê¿ko jest u¿ywaæ rêkawic intensywnie przez ca³y rok bez ich uszkodzenia/ zu¿ycia. Nie wa¿ne, czy to s± Mechanixy, Okaeye, Armored Claw, czy co¶ innego. Najwa¿niejsze jest odpowiednie dobranie rozmiaru, a pó¼niej stwierdzenie "co od nich wymagam".
Moim zdaniem AC s± teraz za drogie w stosunku do Mechanixów i przestaje siê op³acaæ je kupowaæ. Za te same $$$ co podes³a³ Kiri mo¿na mieæ Mechanixy M-pacty 1 i 2giej generacji. O tañszych nie wspomnê.
Polecam przejechaæ Ci siê do Markowych na 11 Listopada, do Speca i Gryfa oraz po przymierzaæ ró¿ne rêkawiczki Rêce jak stopy - ka¿dy ma inne
"Gdy ju¿ przystroimy karabin niczym choinkê ¶wi±teczn±, mo¿emy ruszaæ w bój, gdy¿ na polu walki ASG lans, szpan i respekt to podstawa." - przeczytane gdzie¶ na forum WMASG