Panowie, czy kto¶ z Was posiada miernik taki aby wskazywa³ opór pr±du, tzw. omomierz? Zakupi³em sobie PTT i próbujê je zgraæ z moim radiem i Bowmanem od Yoogiego, ale chyba trzeba bêdzie przelutowaæ kable. Znalaz³em poradnik w sieci jak mam to wszystko zbadaæ, który kabel gdzie ma i¶æ ale potrzebujê do tego celu miernika.
"A ja ci powiadam, ¿e nie rozpozna³by¶ strategii nawet wtedy, gdyby wyskoczy³a z krzaków i kopnê³a ciê w dupê." - Zoltan do Jaskra "Chrzest Ognia" Andrzej Sapkowski
Posiadam urz±dzenie potrzebne Ci, jednak je¶li potrzebujesz idealnie dok³adnych wyników, to moje urz±dzenie, czasami potrafi oszukaæ - albo baterie padaj±, albo mog³o ulec ma³emu uszkodzeniu. Jednak¿e, gdy kilka razy powtarzamy czynno¶æ to dzia³a prawid³owo
Tak wiêc bêdê móg³ Ci je po¿yczyæ
"Gdy ju¿ przystroimy karabin niczym choinkê ¶wi±teczn±, mo¿emy ruszaæ w bój, gdy¿ na polu walki ASG lans, szpan i respekt to podstawa." - przeczytane gdzie¶ na forum WMASG
Yoogi to ja bym Ciê prosi³ ¿eby¶ mi podrzuci³ ten miernik. Ja trochê przychorowa³em, wiêc raczej nie wybiorê siê na trening w niedzielê. Jak bêdziecie znowu w Siedlcach trenowaæ to mo¿e potem wpadniecie na herbatkê i przy okazji by¶ wzi±³ ten miernik, a jak nie to tam kiedy siê uda. Na razie temat nie jest taki pilny. Potrzebowa³bym te¿ drugiego radia, ¿eby sprawdziæ czy PTT dobrze dzia³a.
"A ja ci powiadam, ¿e nie rozpozna³by¶ strategii nawet wtedy, gdyby wyskoczy³a z krzaków i kopnê³a ciê w dupê." - Zoltan do Jaskra "Chrzest Ognia" Andrzej Sapkowski
"Gdy ju¿ przystroimy karabin niczym choinkê ¶wi±teczn±, mo¿emy ruszaæ w bój, gdy¿ na polu walki ASG lans, szpan i respekt to podstawa." - przeczytane gdzie¶ na forum WMASG
Dobra Pany, ogarn±³em wszystko i ca³y zestaw dzia³a!