Od pewnego czasu rozgladam siê za innym monta¿em ni¿ tzw "jaskó³czy ogon" i jestem w kropce. Dedykowane monta¿e do SWD zaczynaj± siê od 200z³+, a o PSO nie bêdê siê wypowiada³.
I tu kreuje siê pytanie do Was: jak inaczej mo¿na by wykonaæ, stworzyæ monta¿ do SWD?
Jeszcze co do lunety, nie bardzo widzi mi siê wywalanie 500z³+ na replikê lub orygina³ PSO, wiêc zacz±³em rozgl±daæ siê za czym¶ innym, czym¶ co nie wygl±da jak zwyk³a luneta. Zaciekawi³a mnie ta oto: http://www.milout...rettyPhoto Tak wiem, ¿e laser i pod¶wietlenie krzy¿a nie dzia³a, ale one akurat nie s± mi do niczego potrzebne.
Wg mnie lepiej na SWD wygl±da³a by luneta o podobnej budowie do tej zamieszczonej w linku.
Z tego co mi wiadomo, do SWD nie ma innych monta¿y ni¿ "jaskó³ka" - s± tylko rozmaite jej odmiany... mniej lub bardziej nowoczesne. Moim zdaniem za rozs±dne pieni±dze mo¿esz w³a¶nie znale¼æ "inn±" "jaskó³kê", ciekawy monta¿ na lunetê i lunetê, tak± jak np. ta któr± poda³e¶
"Gdy ju¿ przystroimy karabin niczym choinkê ¶wi±teczn±, mo¿emy ruszaæ w bój, gdy¿ na polu walki ASG lans, szpan i respekt to podstawa." - przeczytane gdzie¶ na forum WMASG