Grudzieñ 22 2024 15:48:31
Nawigacja
STRONA G£ÓWNA
STATUT - PRZEPISY
FORUM
POMOCNE LINKI
GALERIA EKIPY
SZUKAJ
Aktualnie online
Go¶ci online: 4

U¿ytkowników online: 0

£±cznie u¿ytkowników: 109
Najnowszy u¿ytkownik: Maksiu
Zobacz temat
 Drukuj temat
Spotkanie Sabinka 9 luty
Szakal
Spotkanie zoorganizowane przez Marcina Popka w sabince, poni¿ej link do wydarzenia, przewidywana temperatura +3/0 stopni. Robimy w³asn± oficjaln± listê, samotny wyjazd ma³o atrakcyjny. Przed wydarzeniem lista finalna zostanie wklejona do wydarzenia na FB by powiadomiæ organizatora.

SCENARIUSZ:
Helikopter bojowy MI-24 Pokojowych Si³ ONZ zosta³ zestrzelony na terytorium wroga podczas transportu wa¿nych materia³ów wywiadowczych. Zadaniem dru¿yny bojowej ALFA jest dostanie siê oraz zabezpieczenie miejsca awaryjnego l±dowania ¶mig³owca, ewakuacja ocala³ych dwóch pilotów oraz przejêcie materia³ów wywiadu wojskowego w stanie nienaruszonym. Do miejsca upadku ¶mig³owca zbli¿aj± siê jednak znacz±ce si³y wrogich wojsk, które bêd± chcia³y przej±æ zarówno Intel jak i pojmaæ w niewolê pilotów. Je¿eli wrogowi uda siê przej±æ przesy³kê oraz uwiêziæ pilotów, nale¿y ich bezwarunkowo odbiæ zanim zostan± odtransportowani do kwatery wroga.

Miejsce: Sabinka
Data/godzina: 09.02.2014r./9:00

1. Szakal
2. Peter
3. Yoogi
4. Junior
5. Faja (50%)

Link do wydarzenia na FB - https://www.faceb...l_activity
Edytowane przez Szakal dnia 07-02-2014 11:00
GWARDZISTA - I DOWÓDCA

Peter
Ooo tak do strzelania lecê nawet jako pierwszy xD

Lista:
1.Szakal
2.Peter

Yoogi
Trzeba AK przestrzelaæ Wink

Lista:
1. Szakal
2. Peter
3. Yoogi
"Gdy ju¿ przystroimy karabin niczym choinkê ¶wi±teczn±, mo¿emy ruszaæ w bój, gdy¿ na polu walki ASG lans, szpan i respekt to podstawa." - przeczytane gdzie¶ na forum WMASG

GWARDZISTA

Trawa
1. Szakal
2. Peter
3. Yoogi
4. Trebniu

Kruchy
ja odpadam, da³em s³owo kumplom, ¿e zagramy razem w turnieju w siatkê
Jeste¶my £owcami, a Oni nasz± zwierzyn±.

Junior
1. Szakal
2. Peter
3. Yoogi
4. Trebniu
5. Junior
GG: 47143401

Szakal
Zg³aszaæ kto co potrzebuje z magazynu na niedziele, musze mieæ trochê czasu na ogarniêcie wiêc nie pisaæ godzine przed wyjazdem. Grin

- Trebniu pamiêtam o karabinie, dodatkowo kulki,
- Faja wiadomo(jak pojedzie),
- Junior masz Kulki ?
- Baterie ³aduje Yoogi.

Edit.
Ankieta z wydarzenia:

"Czy jeste¶cie za ograniczeniami ilo¶ciowymi magazynków i ich rodzajów na White Eagle Down do trzech mid'capów i jednego HIGH CAPA"

Je¿eli takie ograniczenie wejdzie w ¿ycie moja obecno¶æ stanie pod znakiem zapytania, (krótkie hicapy na ~150kulek s± traktowane jak zwyk³e midy - wiadomo¶æ od ORGA).
Edytowane przez Szakal dnia 06-02-2014 02:45
GWARDZISTA - I DOWÓDCA

Peter
Szczerze mówi±c to mi ten limit jako¶ specjalnie nie bêdzie przeszkadza³ Wink

Yoogi
Mi te¿ poniewa¿ w³a¶nie tak± ilo¶ci± w³adam do AK Wink
"Gdy ju¿ przystroimy karabin niczym choinkê ¶wi±teczn±, mo¿emy ruszaæ w bój, gdy¿ na polu walki ASG lans, szpan i respekt to podstawa." - przeczytane gdzie¶ na forum WMASG

GWARDZISTA

Yoogi
Uwaga! Uwaga! Ze wzglêdu ¿e zosta³o wprowadzone ograniczenie magów i ich rodzaju na strzelance, tak naprawdê od nas udzia³ bêdzie mog³o braæ 3 ludzi... Tak wiêc sens wyjazdu traci znaczenie

POWSTA£ PLAN B, czyli:
- W Mordach robimy zebranie bo trzeba kilka rzeczy obgadaæ
- Robimy marsz treningowy który by³ zaplanowany
- Po drodze bêdziemy æwiczyli pewne elementy które zostan± podane na samym pocz±tku spotkania.

Kto jest za planem B?
Lista:
1. Szakal
2. Yoogi

GWARDZISTA

Junior
Osobi¶cie nie posiadam midów a bieganie z jednym lub dwoma hi ma siê tak samo nijak do realizmu, ¿o³nierze na misjach nie maj± zakazu noszenia dodatkowych magów a amunicji tyle ile unios± wiêc to co w magazynkach by³oby najbardziej odpowiednie.

1. Szakal
2. Yoogi
3. Junior
Edytowane przez Junior dnia 06-02-2014 19:38
GG: 47143401

Hugar
tak tylko an misjach ¿o³nierz nie ma 500 kul w magu PfftGrin ludzie z jednym magiem hi capem daj± rade a ty z dwoma nie dasz?
Decados.pl

Peter
to ja odpadam w takim razie bo wolê pojechaæ na strzelankê...

Trawa
ja tez odpadam dopad³a mnie grypa ¿o³±dkowaSad

Szakal
Zdrowiej Trebniu Wink My tu podebatujemy dalej nad decyzj± co pocz±æ z niedziel± Wink

Nowe info z frontu.
7) Zgodnie z ankiet± wprowadzamy nastêpuj±ce limity magazynków i kulek:
- limit ogólny: nie wolno mieæ przy sobie za³adowanych wiêcej ni¿ 1000 kulek o dowolnej wadze
- limity szczegó³owe: powy¿sze 1000 kulek mo¿na mieæ nastêpuj±cych magazynkach; 2 HC/500 szt. ka¿dy lub 3HC/200 szt. + 1 HC 400 lub 3MC/120+ 1 HC/500 szt. lub do 10 RC/30 szt. i reszta kulek w plecaczku. Ogólnie ka¿dy gracz ma dysponowaæ za³adowanymi nie wiêcej 1000 kulek w magazynkach, a czy w plecaku ma kolejne 50 tys. jest nam to obojêtne. Do³adowywanie mo¿e odbywaæ siê tylko na respach, lub otrzymuj±c magazynek od kolegi z dru¿yny, je¿eli ten nim mo¿e dysponowaæ w danej chwili. Spowoduje to urealnienie zasad jak na polu walki: nikt nie nosi ze sob± 20 tys. szt. amunicji.
Edytowane przez Szakal dnia 07-02-2014 01:15
GWARDZISTA - I DOWÓDCA

Szakal
Nic o Drumach, wiêc jak z PKM/RPK te¿ nie jasne. Czyli ogólnie max 1 tys kulek w magach.
GWARDZISTA - I DOWÓDCA

Hugar
my¶lê ze km-ów to nie dotyczy Smile ale warto dopytaæSmile Wbijajcie an strzelanie z wami bêdzie ciekawiej Smile
Decados.pl

Szakal
Hugar pierwszy post najwa¿niejszy, a na nim jasno napisane ¿e jedziemy, a planowaæ i debatowaæ co by by³o gdyby by³o mo¿emy o wszystkim, poni¿ej. Wink

Braæ berety obowi±zkowo.
Edytowane przez Szakal dnia 07-02-2014 11:02
GWARDZISTA - I DOWÓDCA

Hugar
Grin no to superSmileWink
Decados.pl

Szakal
Przyjedziemy, zobaczymy, narazie czas na szykowanie. Kolejny super news, tak wyczyta³em, ograniczenie ammo mamy za sob±, magazynków te¿, no i jeszcze ograniczenie w ilo¶ci posiadanych granatów.... dla przyk³adu w g³upiej standardowej kamizelce DMV ¿o³nierz ma miejsce na 4...a posiadaæ w akcji mo¿na tylko 2.
Edytowane przez Szakal dnia 07-02-2014 14:33
GWARDZISTA - I DOWÓDCA

Przejd¼ do forum:
Logowanie
Nazwa u¿ytkownika

Has³o

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj siê

Nie mo¿esz siê zalogowaæ?
Popro¶ o nowe has³o
Shoutbox
Musisz zalogowaæ siê, aby móc dodaæ wiadomo¶æ.

KIRI
03-05-2022 18:40
Eloszka! Smile

Dima
03-05-2022 05:06
Siemka Cool jak zycie panowie?

Yoogi
14-11-2020 19:48
Siemanko Wink Co tam s³ychaæ?

Lutyy
14-11-2020 10:53
siemka

Niemiec
09-10-2019 20:18
co¶ robimy na ten tydzieñ? ja bym siê gdzie¶ wybra³

Yoogi
20-08-2019 23:00
Ja bym siê wybra³ na osierodek - Chomik co¶ próbujê organizowaæ

Niemiec
20-08-2019 18:37
co¶ w t± niedzielê?

Szakal
04-05-2019 21:58
Przerwa majowa dobiega koñca, czas wracaæ do zajêæ Smile

Szakal
16-04-2019 21:22
Ogarniête.

Viper
12-04-2019 21:01
Sorki bo chyba nie mam uprawnieñ do zapisu na trening. Pomo¿e mi kto¶?

Szakal
11-04-2019 20:45
Uprawnienia nadane.

RushMD
11-04-2019 14:26
Gdzie te zapisy na trening, nie mam uprawnienia chyba

Szakal
10-01-2019 16:55
Trening w Niedziele ?

shingfu
12-12-2018 16:02
ok\

Szakal
28-10-2018 16:03
Rekruci nada³em wam nowe uprawnienia do forum i doda³em do ksi±¿ki adresowej

shingfu
11-10-2018 19:22
niedobry chyba bo ja sie pojawilem hah Grin

Szakal
11-10-2018 14:36
Dla kogo dobry dla tego dobry ^^

shingfu
11-10-2018 12:53
Dziendobry

Yoogi
20-09-2018 12:13
Strzelamy co¶ w najbli¿sz± niedzielê?

Szakal
17-03-2018 10:20
Ruszaæ dupska na 15 Kwietnia. Temat czeka.

Copyright © 2020