Z okazji letnich porz±dków, w szafie znalaz³em kilka niepotrzebnych mi rzeczy
A oto lista:
- Cymka 031
- Colt (R27) Army
- ATEK 2 od Miwo P
- 2x Granat od KA
- Granatnik home made do beryla aresa, ale podejdzie i do cymek
- Spodnie gore
- He³m IBH
- Bagnet 6H4
- Szczerbinka do M4 od G&G
- Kable M4 front niskooporowe
Teraz pokrótce opiszê ka¿d± z rzeczy.
- Cymka 031 ok 2 lat, mia³a pêkniête body, ale zosta³o to naprawione. Replika mia³a byæ do Mounta, ale z racji tego ¿e na springu M100 wyci±ga 390fps (szok) nie jest mi potrzebna... 31 strzela genialnie - zasiêg jak na takiej sprê¿ynie jest bardzo dobry, hopek dzia³a idealnie - replika idealna na pocz±tek albo jako zapasowa (u mnie spe³nia³a t± funkcjê). Dodaje do niej 2 hi capy od Cymy + batkê 9.6v 1500mAh firefoxa (nie wiem w jakim jest stanie)
Cena - 250z³
- Colt 1911 MEU od Army, mam go 2 latam s³u¿y³ mi idealnie, ale czas na co¶ nowego. Niestety replika powoli potrzebuje dofinansowania - pêk³ cylinder gazowy :/ Sprê¿ynki wymienione na 150% Guardera. Strzela³em na Ultrairu i czasami zdarza³a siê seria 3-4 kulkowa ogniem ci±g³ym. Brak jednej ¶rubki, ale zosta³a zast±piona inn±. Replika przed pêkniêciem cylindra by³a bardzo gazo¿erna - na jednym nabiciu wystrzeliwa³em tylko ok 15-18 kulek (gdy by³a nowa na spokojnie wystrzeliwa³em prawie 2 magi na 1 nabiciu). Pêkniêta te¿ jest stopka maga, ale gaz nigdzie nie ucieka. Sprzedajê jako uszkodzony z racji na gozo¿erno¶æ! Bardzo mocny BB z racji na springa 150%
Cena - 160z³
- Atek w olivie cordurze od Miwo P. Ta¶my 25mm, szyte NIE ryglem. Kamizelka ma 2.5 roku
Cena - 150z³
- 2x Granat od King Armsa (http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?cPath=114&products_id=1996) U¿ywa³em ich w swoim granatniku home made i spisywa³y siê idealnie. ¯adnych problemów z nimi. Nasmarowane i gotowe do u¿ycia.
Cena - 80z³ za sztukê (w komplecie za 160z³ + granatnik home made gratis)
- Granatnik home made do wz.96 Beryl od Aresa. Dzia³a, bo musi Prosta konstrukcja, która nie ma jak siê popsuæ. Po odpowiednim dopasowaniu i przerobieniu podejdzie do wiêkszo¶ci AK itp.
Cena - 50z³
- Spodnie gore (ubranie ochronne) wz.93. Praktycznie nowe, mia³em je na sobie raz tylko dla przymierzenia. Dorzucam szelki gratis. Jedynie podpisane "Yoogi"
Cena - 80z³
- He³m IBH. Posiada normalne ¶lady u¿ytkowania, doklejone rzepy (velcro), przerobiony podbródek z racji tego ¿e oryginalny po wyregulowaniu znajdowa³ siê na policzku.
Cena - 50z³
- Bagnet 6H4. Tylko le¿y w domu i od czasu do czasu zak³adany na cymkê 031 "¿eby to ³adnie wygl±da³o" (dopasowa³em monta¿ w cymce aby da³o siê zatrzasn±æ bagnet i siedzi on bardzo sztywno - na pewno sam nie zejdzie). Poprzedni w³a¶ciciel by³ debilem i chcia³ do ostrzyæ chyba szlifierk±... dobrze ¿e nie widaæ tego za bardzo i da siê to naprawiæ. Wystarczy d³u¿sz± chwilê nad nim posiedzieæ.
Cena - 70z³
- Szczerbinka M4 od G&G. Osta³a siê po mojej starej replice i tylko siê przewraca. Nowa kosztuje 200z³ http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_175_225&products_id=3842&name=G&G_-_Szczerbinka_do_M4
Cena - 50z³
- Jakie¶ kable niskooporowe do M4 - front. Raz za³o¿one na próbê, ale chyba co¶ nie pasowa³o...
Cena - 10z³
Ceny s± oczywi¶cie do jakiej¶ negocjacji Mo¿liwo¶æ zobaczenia rzeczy i odbioru w Siedlcach.
Co¶ Cie interesuje a masz pytanie - pisz na PW albo nr GG: 9599164
Edytowane przez Szakal dnia 23-06-2013 18:52
"Gdy ju¿ przystroimy karabin niczym choinkê ¶wi±teczn±, mo¿emy ruszaæ w bój, gdy¿ na polu walki ASG lans, szpan i respekt to podstawa." - przeczytane gdzie¶ na forum WMASG