Grudzieñ 22 2024 16:04:19
Nawigacja
STRONA G£ÓWNA
STATUT - PRZEPISY
FORUM
POMOCNE LINKI
GALERIA EKIPY
SZUKAJ
Aktualnie online
Go¶ci online: 5

U¿ytkowników online: 0

£±cznie u¿ytkowników: 109
Najnowszy u¿ytkownik: Maksiu
Zobacz temat
 Drukuj temat
08.02.2015 Kisielany
Bodek
Wszystko rozumiem. Bo to ka¿dy o was wie i nikt nie kwestionuje tego jak siê bawicie razem. Opisz w takim razie jak ma wygl±daæ to spotkanie na O¶rodku. Bo chcê wiedzieæ czy s³usznie rezygnujemy ze spotkania. Jak mam akceptowaæ okoliczno¶ci i warunki jak ich nie rozumiem, bo nie zosta³y obja¶nione.

Szakal
Grali¶my ostatnio na nastêpuj±cym terenie: las otaczaj±cy o¶rodek oraz sam o¶rodek bez wchodzenia do budynków.

Zazwyczaj do wybicia ale tu akurat by³y ró¿ne pomys³y, od gry w stylu Deathmatch po free for all.

To jak siê "bawimy" to nasza sprawa, nie wnikamy jak siê inni "bawi±", zbytnie z¿ywanie koñczy³o siê zbyt czêsto ró¿nymi zgrzytami wiêc jak komu¶ nie pasuje rozejd¼my siê w pokoju do w³asnych zajêæ.
Edytowane przez Szakal dnia 07-02-2015 21:14
GWARDZISTA - I DOWÓDCA

Hugar
Shock
Decados.pl

Bodek
I teraz rozumiem o co chodzi. Postaw siê z mojej strony. Sk±d mia³em wiedzieæ, jak na miejscówce typowo CQB, chcecie graæ nie-CQB. Nie wyobra¿a³em sobie tam gry bez wchodzenia na budynki i miêdzy nie, bo s± to bliskie odleg³o¶ci.Nie spotka³em siê z takimi, i tu ¶mia³o powiem, dziwnymi zasadami do tej pory. Nie mia³em pojêcia, ¿e kto¶ tak siê w ogóle strzela. St±d moje skonfundowanie i sceptyczne podej¶cie.

Niestety dalej jest to za du¿y FPS na t± miejscówkê i podtrzymujemy nasz± decyzjê o wstrzymaniu siê w uczestnictwie.
Edytowane przez Bodek dnia 07-02-2015 21:25

Peter
Nic mi nie wiadomo o tym ¿e ¦wistak zrezygnowa³ wiêc poprawiam liste Pfft

1. Szakal
2. Kruchy (50%)
3. Yoogi
4. Chill (100%)
5. Lis
6. Kiri
7. Koks
8. Peter
9. Jarema
10. Dafi
11. Faja
12. ¦wistak

Zompie
Pytanie odno¶nie rozgrywki - rozumiem ze jest to otwarte dla ka¿dego czy wymaga specjalnego zaproszenia?
. Plus jeszcze - czy w budynkach mo¿na jedynie u¿ywaæ replik CQB tzn do 350 fps?

Yoogi
W zwi±zku z tak "ra¿±co wysokimi" limitami FPS i w trosce o bezpieczeñstwo osób nie nale¿±cych do grupy XII Legion spotkanie zostaje zamkniête tylko do grona cz³onków tej¿e dru¿yny.
"Gdy ju¿ przystroimy karabin niczym choinkê ¶wi±teczn±, mo¿emy ruszaæ w bój, gdy¿ na polu walki ASG lans, szpan i respekt to podstawa." - przeczytane gdzie¶ na forum WMASG

GWARDZISTA

Zompie
Hola hola, ja nie stwierdzi³em ¿e te limity fps mnie ra¿± lub s± dla mnie zbyt wysokie. Jedynie wyrazi³em opiniê na temat u¿ytkowania tego terenu. Ale skoro wychodzi na to ¿e boicie siê o innych to trudno, znajdê sobie alternatywê na jutro. Btw. Sami sobie przeczycie (pkt 5. ASG jest sportem ekstremalnym, ka¿da osoba bior±ca udzia³ w rozgrywce zdaje sobie z tego sprawê i zgadza siê na ponoszenie ryzyka z tym zwi±zanego)

Ps. Sprostujê jeszcze moje stwierdzenie odno¶nie parcia na fps'y - teren jest raczej pod cqb, Wy natomiast mo¿e nie macie, nie lubicie niskich, lubicie czuæ mocniejsze uderzenia, to wasza sprawa, a to stwierdzenie tyczy³o siê tego ¿e bardziej lubicie strzelaæ z mocniejszych replik, nawet i na bardzo krótkim dystansie. No nic, wasza piaskownica, wasze grabki, ja siê nie wpierdalam..
14. Szczegó³y mocy replik :
- KMy - do 500 fps <--- to jest parcie na fps, nie wmówicie mi, ¿e kto¶ ma podobnie.
Edytowane przez Zompie dnia 08-02-2015 00:52

Szakal
pkt. 39 mowi ze kmy maja do 470 fps (+/- 10fps) , wiec czy oby czytamy ten sam statut. Karabiny snajperskie do 500fps.

Na "papierze" to wyglada strasznie za¶ w realu mamy tylko jeden - RPK w którym siedzi sprê¿yna m110 i zestaw cylindra o standardowej ¶rednicy wiec jak ma 430 fps to wszystko. Podobnie jest z innymi replikami, lataj± na stockowych sprê¿ynach lub jak RPK m110 od airsoftpro. Jedyny karabin wyborowy jaki nam pozosta³ to SWD cymy w fabrycznym stoku, wiêc niewiele fps.

edit. W regulaminie spotkañ by³y stare limity, zapomnia³em usun±æ po prostu, najaktualniejsze s± w statucie.
Edytowane przez Szakal dnia 08-02-2015 06:01
GWARDZISTA - I DOWÓDCA

Hugar
Pozwolê siê wtr±ciæ ale wczoraj widzia³em wpis o replikach i by³o 350 cqb , 450 szturmowe -powy¿ej tylko semi, 500 km-y( chyba, nie zwróci³em uwagi) , 600 snajperki.... Dzi¶ tego tego wpisu nie ma. Cool

Co prawda by³ w innym temacie ni¿ " Statut" Smile mog³o byæ to myl±ceSmile Dobrze ze ujednolicili¶cieSmile Wink
Edytowane przez Hugar dnia 08-02-2015 12:09
Decados.pl

Hugar
" edit. W regulaminie spotkañ by³y stare limity, zapomnia³em usun±æ po prostu, najaktualniejsze s± w statucie. " SadSadSadCool wybacz nie doczyta³em Grin jak mo¿esz usuñ moje posty bo aj nie widzê takiej opcji Pfft Grin
Decados.pl

Chilloout
Krótko podsumowuj±c spotkanie, od siebie mogê uj±æ to tak - ¿a³ujê, ¿e na 2 poprzednich spotkaniach mnie zabrak³o.

Miejscówka jest naprawdê bardzo dobra mam nadziejê, ¿e nie raz tam siê postrzelamy. By³ lekki mróz, pruszy³o trochê ale jak to Yoogi powiedzia³ - nadaje to dobry kilmat z czym siê zgodzê Smile Na pocz±tku by³ szybki trening za którym sta³ KIRI który bacznie uczy³ mnie podstaw Grin
Pó¼niej kiedy na miejsce dojecha³ Lis zaczê³a siê "zabawa" niestety bez Dimy który mia³ dojechaæ wraz z nim. Podczas strzelanki by³o ma³e nieporozumienie za które oberwa³em seri± wraz z Kosem od ¶wistaka gdy¿ nie wiedzieli¶my czy jeste¶my razem w dru¿ynie przez co musieli¶my wracaæ na spawna i pompowaæ Grin
Moim zdaniem spotkanie udane Smile

PS. Dziêki lisie za podwózkê.

Szakal
Bardzo przyjemne spotkanie, bez kwasów a przy okazji zaliczone codzienne æwiczenia, ~130 pompek Grin
GWARDZISTA - I DOWÓDCA

Yoogi
Spotkanie jak wcze¶niejsze w tym miejscu Cool Nowy sposób respienia jak by³o widaæ siê zaakceptowa³ Grin

Ja co¶ ok 120 pompek Smile
"Gdy ju¿ przystroimy karabin niczym choinkê ¶wi±teczn±, mo¿emy ruszaæ w bój, gdy¿ na polu walki ASG lans, szpan i respekt to podstawa." - przeczytane gdzie¶ na forum WMASG

GWARDZISTA

Dima
Przepraszam za to, ¿e siê nie pojawi³em. Ale Lis s³ysza³ mój g³os. Nie by³o dobrze XD
Edytowane przez Szakal dnia 08-02-2015 21:08
Real niggers only !

PolnyLis
Spotkanie udane a w tym miejscu jest potencja³. Dymitr przes sluchawke wódk± ¶mierdzia³o tak¿e da³e¶ dobrzeSmile
Cichociemny

polnylis
KIRI
Równie¿ uwa¿am, ¿e spotkanie by³o udane Smile Chilli ma potencja³, zobaczymy jak dalej bêdzie sobie radzi³. Dziêki wszystkim za super atmosferê i oby tak dalej!

Ku Chwale Legionu! Grin
"A ja ci powiadam, ¿e nie rozpozna³by¶ strategii nawet wtedy, gdyby wyskoczy³a z krzaków i kopnê³a ciê w dupê." - Zoltan do Jaskra "Chrzest Ognia" Andrzej Sapkowski

Przejd¼ do forum:
Logowanie
Nazwa u¿ytkownika

Has³o

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj siê

Nie mo¿esz siê zalogowaæ?
Popro¶ o nowe has³o
Shoutbox
Musisz zalogowaæ siê, aby móc dodaæ wiadomo¶æ.

KIRI
03-05-2022 18:40
Eloszka! Smile

Dima
03-05-2022 05:06
Siemka Cool jak zycie panowie?

Yoogi
14-11-2020 19:48
Siemanko Wink Co tam s³ychaæ?

Lutyy
14-11-2020 10:53
siemka

Niemiec
09-10-2019 20:18
co¶ robimy na ten tydzieñ? ja bym siê gdzie¶ wybra³

Yoogi
20-08-2019 23:00
Ja bym siê wybra³ na osierodek - Chomik co¶ próbujê organizowaæ

Niemiec
20-08-2019 18:37
co¶ w t± niedzielê?

Szakal
04-05-2019 21:58
Przerwa majowa dobiega koñca, czas wracaæ do zajêæ Smile

Szakal
16-04-2019 21:22
Ogarniête.

Viper
12-04-2019 21:01
Sorki bo chyba nie mam uprawnieñ do zapisu na trening. Pomo¿e mi kto¶?

Szakal
11-04-2019 20:45
Uprawnienia nadane.

RushMD
11-04-2019 14:26
Gdzie te zapisy na trening, nie mam uprawnienia chyba

Szakal
10-01-2019 16:55
Trening w Niedziele ?

shingfu
12-12-2018 16:02
ok\

Szakal
28-10-2018 16:03
Rekruci nada³em wam nowe uprawnienia do forum i doda³em do ksi±¿ki adresowej

shingfu
11-10-2018 19:22
niedobry chyba bo ja sie pojawilem hah Grin

Szakal
11-10-2018 14:36
Dla kogo dobry dla tego dobry ^^

shingfu
11-10-2018 12:53
Dziendobry

Yoogi
20-09-2018 12:13
Strzelamy co¶ w najbli¿sz± niedzielê?

Szakal
17-03-2018 10:20
Ruszaæ dupska na 15 Kwietnia. Temat czeka.

Copyright © 2020