Grudzieñ 22 2024 15:22:57
Nawigacja
STRONA G£ÓWNA
STATUT - PRZEPISY
FORUM
POMOCNE LINKI
GALERIA EKIPY
SZUKAJ
Aktualnie online
Go¶ci online: 1

U¿ytkowników online: 0

£±cznie u¿ytkowników: 109
Najnowszy u¿ytkownik: Maksiu
Zobacz temat
 Drukuj temat
1 Grudnia 2013r. Mordy
Yoogi
Czyli nie odchodzimy od za³o¿enia pocz±tkowego i tak bêdzie chyba ³atwiej dla ka¿dego - nie bêdzie trzeba nic od nowa kombinowaæ Smile
"Gdy ju¿ przystroimy karabin niczym choinkê ¶wi±teczn±, mo¿emy ruszaæ w bój, gdy¿ na polu walki ASG lans, szpan i respekt to podstawa." - przeczytane gdzie¶ na forum WMASG

GWARDZISTA

Peter
Dok³adnie Smile jak by³o planowane, trening i ciekawe czy w ¶niegu bo podobno w pi±tek i sobote ma padaæ Grin

Yoogi
Dla mnie pogoda jest tylko pogoda dobra i bardzo dobra Smile Punkty mojego treningu s± aktualne i to wszystko co pisa³em - mo¿ecie siê przygotowaæ Grin
Jak kto¶ chce mo¿e sam co¶ przygotowaæ ( nie ukrywam ¿e zapunktuje sobie tym) Cool
"Gdy ju¿ przystroimy karabin niczym choinkê ¶wi±teczn±, mo¿emy ruszaæ w bój, gdy¿ na polu walki ASG lans, szpan i respekt to podstawa." - przeczytane gdzie¶ na forum WMASG

GWARDZISTA

Kruchy
Ode mnie bêdzie tylko jedna osoba, gdy¿ mój drugi kumpel stwierdzi³, ¿e jest zimno i mu siê nie chce.
Edytowane przez Kruchy dnia 28-11-2013 22:41
Jeste¶my £owcami, a Oni nasz± zwierzyn±.

Dima
Ja podpadam...bierzmowanie....
Real niggers only !

Kruchy
Podpadasz czy odpadasz? Bo podpa¶æ to zaraz mo¿esz;p
Edytowane przez Kruchy dnia 29-11-2013 22:41

Szakal
Bierzmowanie jest w czerwcu Pfft
GWARDZISTA - I DOWÓDCA

Dima
wywal± mnie jak nie pojdê w niedzielê...
Real niggers only !

Kruchy
Kto Ci tak powiedzia³?

Kruchy
Gdzie robimy zbiórkê?

Szakal
Moja chata Wink ko³o 8 rano
GWARDZISTA - I DOWÓDCA

Yoogi
No i po... Jak dla mnie by³o w miarê Smile Co prawda trochê ma³o treningu w treningu, ale to przez to ¿e pogoda by³a ¶rednia i mój b³±d przez to ¿e za ma³o powtarzania by³o. Lecz podejrzewam, ¿e co¶ wyci±gnêli¶cie z dzisiaj Smile
Czekam na wasze komentarze i s³owa (wszystkie!) co do dzisiejszego dnia. Chcia³bym na przysz³ych szkoleniach æwiczyæ elementy sta³e, takie jak zdobywanie pozycji (tutaj na zasadzie sparingu i jakiej¶ wymiany ognia), utrwalanie komunikacji niewerbalnej i z czasem zwiêkszanie tempa wszystkiego Cool Widaæ by³o wasze szlifowanie siê zw³aszcza podczas rwania w przód... 2 czy 3 razy powtórzyli¶my i tempo zaczê³o siê równaæ oraz wygl±da³o to tak jak byæ powinno. Nastêpnym razem trening robimy na Paszteciarni i przypomnimy sobie podstawy z CQBa + podpytuje was z niewerbalnej Grin
To chyba wszystko ode mnie i ciesz± mnie takie dni jak dzisiaj bo sprawiaj±, ¿e nie jeste¶my ot grupk± ludzi o podobnym hobby, a typow± dru¿yn± o takim samym b±d¼ podobnym podej¶ciu do pewnych spraw, hobby oraz sposobie walki. Wiêcej takich dni! Tylko pogoda nas nie rozpieszcza³a Smile

DO NASTÊPNEGO!

GWARDZISTA

Kruchy
Mogê tylko powiedzieæ, ¿e niech ¿a³uj± Ci, którzy nie mogli byæ lub nie chcia³o siê im. Trening nawet udany z ma³± strzelank± w trakcie i mo¿liwo¶ci± sprawdzenia swoich umiejêtno¶ci Smile

Szakal
Podpisujê siê pod wypowiedziami powy¿szymi, ka¿dy dzi¶ znalaz³ co¶ dla siebie Wink Teraz czas na praktykê 15 grudnia z decadosami Cool
GWARDZISTA - I DOWÓDCA

Peter
Nauczy³em siê wiêcej ni¿ w Hussarsach Smile jeszcze muszê sobie lepiej wyæwiczyæ komunikacje niewerbaln±, a dzi¶ by³o naprawdê fajnie Smile
Edytowane przez Szakal dnia 01-12-2013 19:09

Junior
Ja z mojej strony chcialbym powiedziec wielkie przepraszam w strone dowodcow naszej druzyny bo moje zachowanie na tym o to treningu bylo naganne i powinienem zostac jakos ukarany za to przez dowodcow , wiecej sie to nie powtorzy Wink
GG: 47143401

Kruchy
Junior, to na prawdê Ty? Grin

Yoogi
Mi³o ¿e sam do tego doszed³e¶ i to nas cieszy, ¿e potrafisz sam zauwa¿yæ swój b³±d... Ja z racji ¿e sam zauwa¿y³e¶ swój b³±d nie bêdê wyci±ga³ za to ¿adnych konsekwencji. Co zrobi Nasz dowódca, tego ju¿ nie wiem.

Osobi¶cie prosi³bym Ciebie o to, aby¶ nie oburza³ siê tak i nie okazywa³ tego w taki sposób w szczególno¶ci do prze³o¿onych i osób starszych - nie chodzi tu ju¿ o tyle hobby itp. a ¿ycie. W przysz³o¶ci w przysz³ej pracy itp. nikt nie bêdzie siê z Tob± obchodzi³ jak my, wiêc proszê Ciê o pohamowanie w agresji Wink

GWARDZISTA

Przejd¼ do forum:
Logowanie
Nazwa u¿ytkownika

Has³o

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj siê

Nie mo¿esz siê zalogowaæ?
Popro¶ o nowe has³o
Shoutbox
Musisz zalogowaæ siê, aby móc dodaæ wiadomo¶æ.

KIRI
03-05-2022 18:40
Eloszka! Smile

Dima
03-05-2022 05:06
Siemka Cool jak zycie panowie?

Yoogi
14-11-2020 19:48
Siemanko Wink Co tam s³ychaæ?

Lutyy
14-11-2020 10:53
siemka

Niemiec
09-10-2019 20:18
co¶ robimy na ten tydzieñ? ja bym siê gdzie¶ wybra³

Yoogi
20-08-2019 23:00
Ja bym siê wybra³ na osierodek - Chomik co¶ próbujê organizowaæ

Niemiec
20-08-2019 18:37
co¶ w t± niedzielê?

Szakal
04-05-2019 21:58
Przerwa majowa dobiega koñca, czas wracaæ do zajêæ Smile

Szakal
16-04-2019 21:22
Ogarniête.

Viper
12-04-2019 21:01
Sorki bo chyba nie mam uprawnieñ do zapisu na trening. Pomo¿e mi kto¶?

Szakal
11-04-2019 20:45
Uprawnienia nadane.

RushMD
11-04-2019 14:26
Gdzie te zapisy na trening, nie mam uprawnienia chyba

Szakal
10-01-2019 16:55
Trening w Niedziele ?

shingfu
12-12-2018 16:02
ok\

Szakal
28-10-2018 16:03
Rekruci nada³em wam nowe uprawnienia do forum i doda³em do ksi±¿ki adresowej

shingfu
11-10-2018 19:22
niedobry chyba bo ja sie pojawilem hah Grin

Szakal
11-10-2018 14:36
Dla kogo dobry dla tego dobry ^^

shingfu
11-10-2018 12:53
Dziendobry

Yoogi
20-09-2018 12:13
Strzelamy co¶ w najbli¿sz± niedzielê?

Szakal
17-03-2018 10:20
Ruszaæ dupska na 15 Kwietnia. Temat czeka.

Copyright © 2020