Ja w niedzielê zabieram ze sob± jeszcze 2 ludzi i bêdziemy mieæ swój transport. Prosi³bym o zabranie z magazynu dla nich 2x okulary ochronne i 2x rêkawice (je¿eli bêd± wolne). Je¶li kto¶ ma woln± replikê to te¿ prosi³bym o zabranie np. Yoogi-UMP, Koks-CM028, pompka, itd.- jak kto¶ siê zdecyduje to niech tu napisze w temacie, ¿ebym wiedzia³. Jako, ¿e to nie s± ¿adni rekruci i bêd± okazjonalnie to zap³acê za wypo¿yczenie tak jak w statucie zapisane.
Oczywi¶cie mam nadziejê, ¿e nikt nie ma nic przeciwko - jak tak to dajcie znaæ
Lista:
1. Szakal
2. Koks
3. Duri
4. Yoog
5. Faja
6. Kiri
7. Greg
8. Jarema
9. ¦wistak
10. Ulka
11. S³awek
12. Andrzej
"A ja ci powiadam, ¿e nie rozpozna³by¶ strategii nawet wtedy, gdyby wyskoczy³a z krzaków i kopnê³a ciê w dupê." - Zoltan do Jaskra "Chrzest Ognia" Andrzej Sapkowski
Lista:
1. Szakal
2. Koks
3. Duri
4. Yoog
5. Faja
6. Kiri
7. Greg
8. Jarema
9. ¦wistak
10. Ulka
11. S³awek
12. Andrzej
VW Passat:
1. Szakal
2. Faja
3. Jarema
4. Ulka
5.
VW Golf:
1. Greg
2. Paula
3. ¦wistak
4. Koks
5. Yoogi
Kiri + S³awek i Andrzej w³asny transport.
"Gdy ju¿ przystroimy karabin niczym choinkê ¶wi±teczn±, mo¿emy ruszaæ w bój, gdy¿ na polu walki ASG lans, szpan i respekt to podstawa." - przeczytane gdzie¶ na forum WMASG
Post pod postem, aby ka¿dy widzia³ i siê zapozna³, ¿eby pó¼niej nie by³o niejasno¶ci Rozpisz Gregu godziny kiedy po kogo bêdziesz, aby nie by³o ba³aganu
Miejsce: Bielany poligon
Start: 8:30
Lista:
1. Szakal
2. Koks
3. Duri
4. Yoog
5. Faja
6. Kiri
7. Greg
8. Jarema
9. ¦wistak
10. Ulka
11. S³awek
12. Andrzej
"Gdy ju¿ przystroimy karabin niczym choinkê ¶wi±teczn±, mo¿emy ruszaæ w bój, gdy¿ na polu walki ASG lans, szpan i respekt to podstawa." - przeczytane gdzie¶ na forum WMASG
Lista:
1. Szakal
2. Koks
3. Duri
4. Yoog
5. Faja
6. Kiri
7. Greg
8. Jarema
9. ¦wistak
10. Ulka
11. S³awek
12. Andrzej
13. Paula (zapomnia³em wpisaæ wcze¶niej- tak samo jak kiri wy¿ej pisa³)