Z tego co wiem wszyscy poza go¶ciem z karabinem maszynowym (Junior w tym przypadku) maj± mieæ nie wiêcej ni¿ 4-6 magazynków a w nich nie wiêcej ni¿ 1 tys kulek, resztê kulek mo¿na mieæ popakowane i do³adowywaæ magazynki na respach.
Edytowane przez Szakal dnia 08-02-2014 22:14
No nic 16 lutego masz szansê siê zrekompensowaæ, RPK czeka
Z tego co wiem to w scenariuszu by³ remis, dwie rundy potrawa³y ~2h czyli niewiele, potem kilka osób siêzmy³o i rozegrali¶my krótki dethmatch. Chwilê pogadali¶my na ognisku ale czas goni³ No nastêpnego, oby w wiêkszym gronie i lepszej frekwencji naszej dru¿yny.
Edytowane przez Szakal dnia 09-02-2014 16:34
Spotkanie jak najbardziej OK tylko ¿e bardzo krótkie... Spodziewa³em siê d³u¿szego scenariusza, lecz mimo to kilka akcji mi siê podoba³o Lataj±cy helikopter nad naszymi g³owami na pocz±tku dawa³ trochê odczucia prawdziwej misji Ot kolejne udane niedzielne strzelanie i zauwa¿y³em ¿e powoli naszego Petera udaje nam siê sk³aniaæ ku konstrukcji AK xD
Za 3 tyg lecimy na Bia³ystok lub wawê Tak wiêc ju¿ szykowaæ fundusze i mntalno¶æ oraz zaklepywaæ czas na wyjazd
"Gdy ju¿ przystroimy karabin niczym choinkê ¶wi±teczn±, mo¿emy ruszaæ w bój, gdy¿ na polu walki ASG lans, szpan i respekt to podstawa." - przeczytane gdzie¶ na forum WMASG
Tak, mo¿e dogodnym terminem bêdzie 2 lub 9 marzec I spotkania w tym terminie jak nie bêdzie pogoda przeszkadzaæ maj± pierszeñstwo, wszelkie próby indywidualnych wyjazdów nie maj± zgody XD
Zdjêcia ze strzelanki w dobrej rozdzielczo¶ci s± do odebrania na Soko³owskiej 23 lok. 6 - takie info dosta³em od Radka (Cerbera) z CRMu. Dla czego tak? Bo podobno bardzo du¿o jest tych zdjêæ i du¿o wa¿±...
"Gdy ju¿ przystroimy karabin niczym choinkê ¶wi±teczn±, mo¿emy ruszaæ w bój, gdy¿ na polu walki ASG lans, szpan i respekt to podstawa." - przeczytane gdzie¶ na forum WMASG