Grudzieñ 22 2024 15:15:32
Nawigacja
STRONA G£ÓWNA
STATUT - PRZEPISY
FORUM
POMOCNE LINKI
GALERIA EKIPY
SZUKAJ
Aktualnie online
Go¶ci online: 2

U¿ytkowników online: 0

£±cznie u¿ytkowników: 109
Najnowszy u¿ytkownik: Maksiu
Zobacz temat
 Drukuj temat
1 Grudnia 2013r. Mordy
Dima
1.Szakal
2.Kruchy + M³ody (Bartek)
3.Yoogi
4.Peter
5. Dymitr !!!!!!!!!! + 1 osoba!!!!!!!!!
6. Junior ( Zwarty i gotowy jak zawsze ;D)

Real niggers only !

Kruchy
O której zaczynamy zabawe? Smile
Jeste¶my £owcami, a Oni nasz± zwierzyn±.

Szakal
Mo¿e ko³o 8.00 Wink Szkoda marnowaæ ranek Grin
GWARDZISTA - I DOWÓDCA

Dima
Aj ta, daj siê wyspaæ! ;D
Real niggers only !

Peter
Dymitr to rozumiem, ¿e we¼miecie mnie ze sob±? ;>

Dima
Luz ziomek Smile W³a¶nie odrazu Listê siê zrobi.

Kto ze mn± jedzie

1. Yoogi
2. Peter
3.Ja
4.
Edytowane przez Dima dnia 16-11-2013 22:54
Real niggers only !

Yoogi
Dziêki ¿e mnie od razu wpisa³e¶ Wink Widzê ¿e robi nam siê sporo ludzi... Nawet nie wiecie jak to mnie cieszy ^^ Tyle wygraæ! Grin
"Gdy ju¿ przystroimy karabin niczym choinkê ¶wi±teczn±, mo¿emy ruszaæ w bój, gdy¿ na polu walki ASG lans, szpan i respekt to podstawa." - przeczytane gdzie¶ na forum WMASG

GWARDZISTA

Szakal
Faji nie bêdzie bo ma nogê w gipsie, skrêci³ w kolanie. Sad
GWARDZISTA - I DOWÓDCA

Kruchy
Szkoda :/
Dymitr, tak dla Twojej wiadomo¶ci, osoby które u¿ywaj± wiêcej ni¿ 3 wykrzykników, maj± problemy z osobowo¶ci± Pfft
Jeste¶my £owcami, a Oni nasz± zwierzyn±.

Yoogi
Czyli Faja odpad³ (bardzo powa¿ne skrêcenie? Ile gips? 3-4 tyg?)... Szkoda i w takim razie ok miesi±ca mo¿emy sobie o nim tylko pogadaæ na spotkaniach - powa¿nie siê ch³opaczyna dorobi³ i w takim razie stracili¶my g³ównego kierowcê/ mechanika poj. opancerzonego... Mimo to szkolenie siê odbêdzie z u¿yciem "Andrzeja"?
"Gdy ju¿ przystroimy karabin niczym choinkê ¶wi±teczn±, mo¿emy ruszaæ w bój, gdy¿ na polu walki ASG lans, szpan i respekt to podstawa." - przeczytane gdzie¶ na forum WMASG

GWARDZISTA

Szakal
Gips chyba na miesi±c. Zobaczymy, jak podrasujemy "Andrzeja" to poszuka siê innego kierowcy, ewentualnie ja zasi±dê za sterami Wink

Planowo spotkanie w beretach(ka¿dy ma wzi±æ niewa¿ne czy bêdziemy w nich chodziæ czy te¿ nie), jest to tylko trening, he³my mo¿na wzi±æ dodatkowo, np dla "czo³gistów" tymczasowo.

Peter jakby¶ naby³ beret by³oby fajnie, jak nie to ew. dostaniesz jaki¶ z magazynu.
Edytowane przez Szakal dnia 17-11-2013 19:59
GWARDZISTA - I DOWÓDCA

Yoogi
Co do Petera to pewnie w magazynie jaki¶ dobry siê znajdzie Smile Berety wszyscy braæ! He³my te¿, a je¶li bêdzie naprawdê zimno, to cienka czapka pod he³m Cool Ale mam nie widzieæ nikogo tylko w czapce... Je¶li tak kogo¶ zobaczê, to ja ju¿ go rozgrzejê Pfft Ja zosta³em gunnerem, ale dobrze by by³o mieæ jakiego¶ nie du¿ego zastêpce - kto¶ chêtny? Je¶li nie, to trudno. Ja bêdê robi³ za instruktora, Szakal za kierowcê/ mechanika, wiêc dobrze by by³o kogo¶ tam wsadziæ, ale nie trzeba.
Jedyne o co naprawdê proszê i wzi±æ sobie do serca to to, aby mnie s³uchaæ, bo bêdziemy operowali w pobli¿u pojazdu, który mo¿e zrobiæ naprawdê krzywdê i je¶li widzimy ¿e tylko co¶ jest nie tak to zatrzymujemy pojazd!

GWARDZISTA

Szakal
Z he³mu typu mich2000 wyjmujemy poduszki i swobodnie mozna nosic pod nim czapke jezeli komus przeszkadzaja podczas normalnego uzytkowania. W sumie tak nosili amerykanie podczas II wojny przez dlugi czas :-)
GWARDZISTA - I DOWÓDCA

Szakal
Peter mi oznajmi³, ¿e dostali¶my zaproszenie(osobi¶cie nie dosta³em ani na forum nie widzê) na sparing na poligon CRM, p³atne prawdopodobnie 10z³ w przypadku u¿ywania pojazdów.

Osobi¶cie jestem za trzymaniem siê dawnego planu treningu, bêdziemy mieli now± replikê do przetestowania, kilka spraw do obgadania i do potrenowania, po konwoju widaæ ¿e mamy braki, pamiêæ niektórym szwankuje lub za ma³o by³o powtarzane...W ka¿dym razie proszê o wypowiedzi wasze co o tym my¶licie.
Edytowane przez Szakal dnia 22-11-2013 21:42
GWARDZISTA - I DOWÓDCA

Peter
Link do wydarzenia
https://www.facebook.com/events/587805517933323/?ref_dashboard_filter=calendar

Ja bym siê wybra³ szczerze mówi±c, trening mo¿na by prze³o¿yæ ale jak uwa¿acie Wink

Yoogi
Jest nas sporo na li¶cie... do CRMu daleko i nie wiadomo nawet jak by¶my z transportem wszyscy stali :/ Ja osobi¶cie wola³bym trening wew. z jak±¶ ma³± strzelank± na Olêdach (tam, gdzie zawsze odbywa siê "Konwój"Wink. Zabawa w obronê i atak, bo w ataku mamy braki! Ju¿ mam pewn± wizjê tego, ale to dopiero na miejscu siê ustali, bo teraz to tylko za³o¿enia bez pokrycia.

Do szkolenia jest du¿o i chcia³bym "nowych" obyæ w koñcu z "pojazdem" oraz nauczyæ i przypomnieæ podstawy oraz kilka rzeczy niezbêdnych.

Jednak tak jak Szakal powiedzia³ - wszystko zale¿y od wiêkszo¶ci.

Lista:
1. Szakal - trening
2. Yoogi - trening
...

^ wpisywaæ siê i decydujemy co robimy

GWARDZISTA

Szakal
Tak, macie wszyscy trochê demokracji na próbê, oczywi¶cie wed³ug dru¿ynowej ordynacji wyborczej ten co nie g³osuje automatycznie wspiera opcjê - trening Grin
GWARDZISTA - I DOWÓDCA

Junior
Lista:
1. Szakal - trening
2. Yoogi - trening
3.Junior - trening ;d
GG: 47143401

Peter
To nic nie zmieniajmy i niech bêdzie trening Smile

Szakal
Panowie proszê o uwagê.
Trening z przyczyn technicznych i braku czasu na przygotowanie panzer-traktora prawdopodobnie nie dojdzie do skutku w takiej formie jak by³a zapowiadana.

Rozwa¿a³em od rana opcjê pojechania do Woli wodyñskiej aby¶cie za¿yli trochê akcji w wiêkszym gronie, niestety po dotarciu do domu i powiadomienia mnie przez Petera o pewnej rozmowie na temat legionu, na FB, w temacie o spotkaniu w woli. W po¶cie tym i komentarzach zostali¶my niestosownie i jak dla mnie ¼le potraktowani jako dru¿yna. ¯yjemy w wolnym kraju i sami mamy prawo wybieraæ z kim,gdzie i co robiæ na spotkaniach. Wiêc zostaniemy jak ustalili¶my i zorganizujemy trening po³±czony z ma³± strzelank± by przeczy¶ciæ lufy karabinów Wink
GWARDZISTA - I DOWÓDCA

Przejd¼ do forum:
Logowanie
Nazwa u¿ytkownika

Has³o

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj siê

Nie mo¿esz siê zalogowaæ?
Popro¶ o nowe has³o
Shoutbox
Musisz zalogowaæ siê, aby móc dodaæ wiadomo¶æ.

KIRI
03-05-2022 18:40
Eloszka! Smile

Dima
03-05-2022 05:06
Siemka Cool jak zycie panowie?

Yoogi
14-11-2020 19:48
Siemanko Wink Co tam s³ychaæ?

Lutyy
14-11-2020 10:53
siemka

Niemiec
09-10-2019 20:18
co¶ robimy na ten tydzieñ? ja bym siê gdzie¶ wybra³

Yoogi
20-08-2019 23:00
Ja bym siê wybra³ na osierodek - Chomik co¶ próbujê organizowaæ

Niemiec
20-08-2019 18:37
co¶ w t± niedzielê?

Szakal
04-05-2019 21:58
Przerwa majowa dobiega koñca, czas wracaæ do zajêæ Smile

Szakal
16-04-2019 21:22
Ogarniête.

Viper
12-04-2019 21:01
Sorki bo chyba nie mam uprawnieñ do zapisu na trening. Pomo¿e mi kto¶?

Szakal
11-04-2019 20:45
Uprawnienia nadane.

RushMD
11-04-2019 14:26
Gdzie te zapisy na trening, nie mam uprawnienia chyba

Szakal
10-01-2019 16:55
Trening w Niedziele ?

shingfu
12-12-2018 16:02
ok\

Szakal
28-10-2018 16:03
Rekruci nada³em wam nowe uprawnienia do forum i doda³em do ksi±¿ki adresowej

shingfu
11-10-2018 19:22
niedobry chyba bo ja sie pojawilem hah Grin

Szakal
11-10-2018 14:36
Dla kogo dobry dla tego dobry ^^

shingfu
11-10-2018 12:53
Dziendobry

Yoogi
20-09-2018 12:13
Strzelamy co¶ w najbli¿sz± niedzielê?

Szakal
17-03-2018 10:20
Ruszaæ dupska na 15 Kwietnia. Temat czeka.

Copyright © 2020