Grudzieñ 22 2024 09:59:00
Nawigacja
STRONA G£ÓWNA
STATUT - PRZEPISY
FORUM
POMOCNE LINKI
GALERIA EKIPY
SZUKAJ
Aktualnie online
Go¶ci online: 5

U¿ytkowników online: 0

£±cznie u¿ytkowników: 109
Najnowszy u¿ytkownik: Maksiu
Zobacz temat
 Drukuj temat
27.10.13r. Uniwersalne spotkanie
Yoogi
Dobrze ¦wistak, ¿e piszesz! Tak jak Szakal pisze, full szpej, bo siê przyda Wink
To chyba wszystko w temacie i do jutra!
"Gdy ju¿ przystroimy karabin niczym choinkê ¶wi±teczn±, mo¿emy ruszaæ w bój, gdy¿ na polu walki ASG lans, szpan i respekt to podstawa." - przeczytane gdzie¶ na forum WMASG

GWARDZISTA

Kruchy
Trening zaliczam do udanych, pomimo, ¿e by³o nas tylko 3, ale w tak ma³ej grupie mo¿na wszystko dok³adnie przeæwiczyæ Smile Kto nie by³ niech ¿a³uje Pfft Co do ostatniego punktu treningu mo¿na by go w³±czyæ do naszego programu æwiczeñ, oczywi¶cie, je¿eli æwiczenia bêd± odbywa³y siê na Paszteciarni Smile
Jeste¶my £owcami, a Oni nasz± zwierzyn±.

Yoogi
Cieszê siê, ¿e mi³e urozmaicenie, a¿ tak Ci pod pasowa³o Smile Powiem tylko tyle, ¿e jest to do¶æ mêcz±ce i trzeba to ulepszyæ Grin Osobi¶cie lubiê bardzo co¶ takiego i tu dopiero mo¿na siebie samego sprawdziæ Cool
"Gdy ju¿ przystroimy karabin niczym choinkê ¶wi±teczn±, mo¿emy ruszaæ w bój, gdy¿ na polu walki ASG lans, szpan i respekt to podstawa." - przeczytane gdzie¶ na forum WMASG

GWARDZISTA

Szakal
Dlaczego tylko trzech ? na li¶cie by³o 4. Ja by³em na delegacji pod Choroszcz±, zaliczam to do takich o wypadów ( trochê inne podej¶cie co niektórych ludzi), nie pomijaj±c faktu ¿e na 6 zgonów, 3x zosta³em zabity w plecy od swoich Frown
GWARDZISTA - I DOWÓDCA

Kruchy
Dymitrowi co¶ wypad³o i nie móg³ byæ.
W³a¶nie Szakal, opowiadaj jak tam by³o? Jacy¶ w miarê ogarniêci ludzie?
Jeste¶my £owcami, a Oni nasz± zwierzyn±.

Szakal
Strzelanka "jebanka" tzn. walka o zdobycie wszystkich "flag" (w realu by³y to jakie¶ ko³eczki fioletowe), ka¿da ze stron mia³a swoj± "bazê" i po 4 takie ko³ki.

Podzia³ nie by³ zbyt równy gdy¿ panowie w Woodlandzie mieli lepszy sprzêt i do¶wiadczenie, po mojej stronie ( wz.93, multicam i marpat) wiêkszo¶æ to osoby zaczynaj±ce, oczywi¶cie przegrali¶my z kretesem Wink Nie ma to jak ¶lepy Szakal z powodu paruj±cych na potêgê okularów Smile W tej rundzie 2x zgin±³em od friendly-fire, czyhaj±c na przeciwnika na flance i zaskakuj±c go zostali¶my zaskoczenie przez naszych, od ty³u, którzy wziêli nas z Kondziem za przeciwników( typ z *thc MR z Ostrowii).

Nastêpn± rundê rozegrano lekko mieszaj±c sk³ady, za wiele to nie da³o, jedynie ja z kolega zosta³em przeniesiony do panów w woodlandzie, z jednym z nich mia³em ostr± wymianê zdañ po tym jak zosta³em przez niego dotkliwie postrzelony w niechronione kamizelk± ramiê ( jak siê pó¼niej okaza³o by³ ¿o³nierzem WP z Bia³egostoku). Potem jako¶ nastroje ostyg³y, dalsza moja walka skopi³a siê wokó³ obrony bazy. ko³o godziny 13.00 zwinêli¶my siê do domu Smile

Ogólnie osób by³o ~20, po walce jad±c z kolega i podsumowuj±c spotkanie stwierdzili¶my ¿e, strzelanie "samotnie" bez swoich sta³ych kompanów jest niezbyt efektywna, ró¿nica w sposobie walki, komunikacji, brak znajomo¶ci terenu i co najwa¿niejsze ludzi na których mo¿na polegaæ spycha takich pojedynczych outsiderów na II plan rozgrywki, gdy¿ stajemy siê mniej warto¶ciowi bojowo. Dlatego bêdê chcia³ aby¶my razem Legion z 8thc MR pojechali w do¶æ sporej delegacji na strzelankê w³a¶nie pod Bia³ystok. Gdy ju¿ Yoogi zda swoje upragnione prawko Grin
GWARDZISTA - I DOWÓDCA

Przejd¼ do forum:
Logowanie
Nazwa u¿ytkownika

Has³o

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj siê

Nie mo¿esz siê zalogowaæ?
Popro¶ o nowe has³o
Shoutbox
Musisz zalogowaæ siê, aby móc dodaæ wiadomo¶æ.

KIRI
03-05-2022 18:40
Eloszka! Smile

Dima
03-05-2022 05:06
Siemka Cool jak zycie panowie?

Yoogi
14-11-2020 19:48
Siemanko Wink Co tam s³ychaæ?

Lutyy
14-11-2020 10:53
siemka

Niemiec
09-10-2019 20:18
co¶ robimy na ten tydzieñ? ja bym siê gdzie¶ wybra³

Yoogi
20-08-2019 23:00
Ja bym siê wybra³ na osierodek - Chomik co¶ próbujê organizowaæ

Niemiec
20-08-2019 18:37
co¶ w t± niedzielê?

Szakal
04-05-2019 21:58
Przerwa majowa dobiega koñca, czas wracaæ do zajêæ Smile

Szakal
16-04-2019 21:22
Ogarniête.

Viper
12-04-2019 21:01
Sorki bo chyba nie mam uprawnieñ do zapisu na trening. Pomo¿e mi kto¶?

Szakal
11-04-2019 20:45
Uprawnienia nadane.

RushMD
11-04-2019 14:26
Gdzie te zapisy na trening, nie mam uprawnienia chyba

Szakal
10-01-2019 16:55
Trening w Niedziele ?

shingfu
12-12-2018 16:02
ok\

Szakal
28-10-2018 16:03
Rekruci nada³em wam nowe uprawnienia do forum i doda³em do ksi±¿ki adresowej

shingfu
11-10-2018 19:22
niedobry chyba bo ja sie pojawilem hah Grin

Szakal
11-10-2018 14:36
Dla kogo dobry dla tego dobry ^^

shingfu
11-10-2018 12:53
Dziendobry

Yoogi
20-09-2018 12:13
Strzelamy co¶ w najbli¿sz± niedzielê?

Szakal
17-03-2018 10:20
Ruszaæ dupska na 15 Kwietnia. Temat czeka.

Copyright © 2020